Campionatul European din Elveția: Ce locuri au ocupat sportivii moldoveni la competiția de biatlon

30 ianuarie 2023, 16:21 Sport 315
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.  Sursa: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova/ Facebook

Lotul național de biatlon a debutat, în perioada 25-29 ianuarie, la Campionatul European din Elveția (Lenzerheide), concurând cu sportivi din 30 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată la Campionat de membrii Lotului național de biatlon (seniori): Alina Stremous, Mihail Usov, Pavel Magazeev, pregătiți de antrenorii Ivan Florean, Petru Bria și Nadejda Bria.

Echipa Moldovei s-a clasat pe locul VI: Alina Stremous pe distanța de 10 km urmărire și Pavel Magazeev pe distanța de 12,5 km urmărire.

La proba de masculin, în cursa individuală pe distanța de 20 de kilometri cel mai bun rezultat a fost obținut de Maxim Makarov, care s-a clasat pe locul 10.

La ștafeta SMR 6+7,5 km, echipa noastră, formată din Alina Stremous si Mihail Usov, a ajuns la finiș, încheind cursa pe locul 4, la doar 1,5 secunde de un loc pe podium. Pe podium au urcat echipele din Norvegia, Elveția și Franța.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media