Un bărbat din Bălți, reținut de CNA pentru trafic de influență: Ar fi pretins 10 mii de lei de la un cetățean pentru a influența decizia pe un dosar penal

28 ianuarie 2023, 16:23 Justiție 282
Centrul Național Anticorupție (CNA).  Sursa: Replica Media

Un șomer din Bălți a fost reținut în flagrant de către ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție, într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi pretins mită de la alt bărbat pentru a-l ajuta să primească o pedeapsă mai blândă în dosarul în care era cercetat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul s-ar fi oferit să intervină pe lângă procurorul de caz cu solicitarea de a cere o pedeapsă mai blândă pentru bănuit, iar pentru serviciile sale ar fi pretins 10 000 de lei.

Reținerea a avut loc în momentul transmiterii banilor sub controlul ofițerilor DGT Nord a CNA. Bărbatul a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media