Un bărbat din Chișinău ar fi deposedat o femeie de mii de euro, după ce i-ar fi promis să o ajute să legalizeze un teren. Suspectul, reținut pentru 72 de ore

14 decembrie 2022, 16:06 Justiție 182
Centrul Național Anticorupție (CNA).  Sursa: Replica Media

Un bărbat din Chișinău a fost reținut, astăzi, de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Cauza a fost pornită în urma denunțului unei femei care a comunicat că ar fi fost deposedată de mii de euro în schimbul obținerii titlului de proprietate asupra unui teren din capitală.

În denunț, femeia a recunoscut că i-ar fi dat bănuitului 4.700 de euro, 40.000 de lei și bunuri în valoare de 60.000 de lei, iar acesta i-ar fi promis că ar avea influență asupra unor funcționari de la Primăria municipiului Chișinău și Durlești, precum și de la Departamentul Cadastru al Agenției Servicii Publice, pe care i-ar putea determina să legalizeze un teren în interesul denunțătoarei.

Astăzi, în urma măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut în timpul primirii a 200 de euro. Acesta a fost escortat la CNA și a fost reținut pentru 72 de ore pentru trafic de influență.

În urma percheziției, ofițerii CNA i-au ridicat telefonul mobil.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media