Polițiștii de Frontieră au oferit primul ajutor medical unui bărbat rănit într-un accident rutier, la Pererîta

31 ianuarie 2023, 09:02 Societate 154
Poliția de Frontieră.  Sursa: Poliția de Frontieră/ Facebook

Polițiștii de Frontieră au salvat doi bărbați, dintre care unul era rănit, în urma unui accident rutier, din apropierea satului Pererîta. Potrivit oamenilor legii, intervenția polițiștilor a avut loc în seara zilei de ieri, într-un mod prompt, oferindu-se primul ajutor medical până la venirea ambulanței.

Mai exact, în jurul orei 18:30, polițiștii de frontieră din SPF Lipcani au depistat la intrarea în satul Pererîta doi bărbați, dintre care unul zăcea la pământ, vizibil rănit.

La apropiere de persoane și în discuții cu acestea, polițiștii de frontieră au aflat că bărbatul rănit este victima unui accident rutier.

Potrivit Poliției de Frontieră, a fost contactat serviciul de urgență 112 și informați colegii din Poliție, iar până la sosirea echipelor polițiștii de frontieră au asigurat perimetrul unde ar fi avut loc accidentul rutier.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media