METEO/ Vreme înnorată și ploioasă astăzi

18 iunie 2023, 07:14 Mediu 222
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi ridicate și cer acoperit de nori în această duminică, 18 iunie.

Astăzi, 18 iunie, vremea se anunță a fi înnorată și ploioasă. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperatura maximă va ajunge la 30°C, cu 5°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, temperaturile vor scădea ușor până la valoarea minimă de 18°C, cu 15°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

În ceea ce privește precipitațiile, se așteaptă o intensitate de 0.07 milimetri pe oră sub formă de ploaie. Vântul va sufla dinspre sud (S) cu o viteză medie de 3.53 metri pe secundă și rafale care pot atinge viteza de 7.38 metri pe secundă.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori astazi si apune la ora 20:42 dupa ce rasare la ora 05:28 dimineața.

Pentru zilele urmatoare prognoza indica tot un cer innorat si temperaturi maxime in jurul valorii de 26 grade Celsius maine, cu precipitatii de 1.57 milimetri pe ora si vant din nord-vest (NW) ce poate ajunge la rafale de 10.57 metri pe secunda.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media