METEO/ Vreme însorită și plăcută astăzi

4 iunie 2023, 07:14 Mediu 88
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi ne bucurăm de o zi însorită și temperaturi plăcute, cu maxime de 22°C.

Duminică, 4 iunie, vara aduce vreme frumoasă în Moldova. Astăzi avem parte de cer senin și temperaturi plăcute. Maxima zilei va fi de 22°C, cu 2°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Noaptea, termometrele vor indica valori minime de 12°C, cu 9°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Soarele răsare la ora 05:29 și apune la ora 20:36. Cerul va fi acoperit doar în proporție de aproximativ 7%. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul întregii zile.

Vântul va sufla dinspre est (E), cu viteze medii de aproximativ 3.83 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge pânã la 8.75 metri pe secundã.

Mâine, luni, vremea se menține în mare parte clarã și fărã precipitații. Temperatura maximã va crește ușor pânã la valoarea de aproximativ 24°C iar minima noptii va fi în jurul valorii de13°C .

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media