VIDEO/ A pătruns într-o casă din Colonița și a amenințat cu o foarfecă proprietarul pentru 500 de lei. Suspectul - un minor de 16 ani, a fost reținut

30 ianuarie 2023, 13:13 Societate 679
Minor, încătușat pentru tâlhărie.  Sursa: IGP

Un minor de 16 ani din Glodeni riscă până la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie. Adolescentul a fost reținut și plasat în arest de polițe, după ce în noaptea de duminică spre luni, 30 ianuarie 2023, ar fi pătruns în casa unui bărbat din satul Colonița pe care l-a amenințat cu o foarfecă, apoi a furat de la acesta 500 de lei.

Potrivit poliției, minorul a fost plasat în arest pentru 20 de zile. În timpul interogatoriului acesta și-a recunoscut pe deplin vina.

„Am intrat la un om și am furat bani de la el”, a recunoscut minorul.

Pentru fapta comisă acesta riscă închisoare de la 5 la 8 ani.Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media