VIDEO/ Dan Balan a lansat o nouă piesă în limba rusă. Videoclipul a acumulat peste 130 de mii de vizualizări în doar câteva ore

19 noiembrie 2021, 14:17 Muzică 355
Dan Balan a lansat o nouă piesă .  Sursa: captură video/youtube.com

Interpretul moldovean Dan Balan a lansat astăzi, 19 noiembrie, o nouă piesă în limba rusă, intitulată „Любовь как в песнях” (n.r. „Dragoste ca în cântece”).

La patru ore de la lansare, videoclipul a acumulat peste 139.000 de vizualizări pe Youtube.

Dan Balan este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..

Cântărețul moldovean a câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Este fondatorul faimosului trio „O-Zone” și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial Dragostea din Tei, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul.

De asemenea, este autor și interpret a hiturilor internaționale „Chica Bomb”, „Justify Sex”, „Freedom”.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media