Accident cu șapte morți și șapte răniți pe o șosea din Grecia, cu implicarea unui șofer moldovean

19 noiembrie 2021, 15:19 Diaspora 180
Accident în Grecia.  Sursa: true.gr

Un șofer din Republica Moldova, care conducea un vehicul cu imigranți ilegali, a provocat un grav accident Grecia, soldat cu șapte morți și șapte răniți. Potrivit presei locale, acesta încerca să scape de poliția elenă și conducea cu viteză excesivă, înainte să se izbească de un punct de taxare de pe șoseaua internațională Egnatia Odos, din regiunea orașului Iasmos.

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri, 19 noiembrie, la ora 00:20 după miezul nopții.

Potrivit publicației Prototheme News, tragicul accident s-a produs când autovehiculul s-a ciocnit violent cu o stație de taxare de pe șoseaua internațională Egnatia Odos. La fața locului au fost chemați Pompierii pentru a descarcera pasagerii. Răniții au fost preluați de mai multe ambulanțe și transportați la spitalele din zonă.

Identitatea morților nu a fost făcută publică deocamdată, chiar dacă polițiștii suspectează că ar fi vorba despre migranți ilegali.

Aceeași sursă menționează că automobilul implicat în accident era condusă de un moldovean care conducea cu viteză excesivă, încercând să scape de o patrulă a poliției.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media