Ex-deputatul român, Cristian Rizea, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Bălți

18 octombrie 2021, 18:29 Politică 354
Cristian Rizea, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți.  Sursa: captură video

Fostul deputat român, condamnat definitiv la închisoare cu executare în România, a anunțat că va candida la alegerile locale din Bălți. Anunțul a fost făcut luni, 18 octombrie, într-o intervenție live pe rețelele de socializare pe care le administrează.

„Dragi Prieteni, continuăm lupta cu sistemul mafiot din Moldova și aici în orașul Bălți. Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de Primar a orașului Bălți pentru alegerile din 21 noiembrie. Rizea vine să facă ordine și aici, în Bălți. Trebuie să avem un cuvânt de spus, iar asta nu vom putea decât ajungând într-o administrație locală așa cum este cea de la Bălți sau cea de la Chișinău, sau în Parlamentul Republicii Moldova. Este singura speranță de a reînnoi Moldova ”, a spus fostul parlamentar român, condamnat pentru trafic de influență de către justiția de peste Prut la 4 ani și 8 luni de închisoare.

Acesta a apărut în live alături de Vladimir Dachi, președintele Partidului NOI, al cărui membru este și pe listele căruia a candidat la alegerile parlamentare anticipate de la 11 iulie 2021.


La 21 noiembrie 2021, în 15 localități din țară vor avea loc alegeri locale noi. Potrivit CEC, depunerea actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar poate fi făcută până pe 22 octombrie curent.

Până acum, în cursa pentru alegerile din municipiul Bălți s-au înscris trei candidați: Marcoci Boris, din partea PAS, Straciuc Ion, din partea „PACE” și Burduja Maxim, de la PUN.
Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media