METEO/ Vremea rămâne în continuare înnorată și ploioasă

21 aprilie 2023, 07:24 Mediu 88
Vreme posomorâtă în Chișinău.  Sursa: Replica Media

Temperaturile scad față de media perioadei, iar ploile continuă să cadă pe parcursul zilei.

Astăzi, vineri, 21 aprilie, vremea se menține rece și umedă. Temperatura maximă va fi de 11°C, cu 6°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe timpul nopții, temperaturile vor scădea până la 7°C, cu 4°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar condițiile meteo vor fi predominant înnorate atât ziua cât și noaptea. Precipitațiile vor avea o intensitate de 0.26 milimetri pe oră sub formă de ploaie.

Soarele va răsari la ora 06:09 și va apune la ora 19:57. Vântul va sufla dinspre nord-vest (NW) cu o viteză medie de 5.84 metri pe secundă și rafale ajungând pâną la 11.51 metri pe secundá.

Mâine, cerul se menține înnorat cu precipitații ce pot ajunge la intensitatea de 0.5 milimetri pe orã sub formã de ploaie. Temperaturile vor crește ușor, ajungând la o maximă de 15°C și o minimă de 4°C.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media