METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

13 aprilie 2023, 07:13 Mediu 136
Ploaie, meteo, vreme ploioasă.  Sursa: Replica Media

Temperaturi scăzute și precipitații slabe caracterizează ziua de astăzi

Astăzi, joi, 13 aprilie, vremea se menține rece și ploioasă în Moldova. Temperatura maximă a zilei va fi de 15°C, cu 1°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 4°C, cu 9°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Deși cerul va fi acoperit în proporție de 100%, precipitațiile vor avea o intensitate slabă, de doar 0.05 milimetri pe oră. Vântul va sufla dinspre vest-nord-vest (WNW), cu o viteză medie de 5 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge la 10 metri pe secundă.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori astazi si apune la ora 19:47.

Mâine și poimâine vremea se anunța asemenea zilei de azi, cu cer acoperit complet și posibilitate de ploi slabe. Temperaturile maxime vor crește ușor spre valori apropiate de cele normale pentru aceastą perioada a primaverii.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media