Luptătorii moldoveni Ion Cuțelaba și Serghei Spivac se vor duela azi seara în gala UFC. Cum puteți urmări luptele

19 noiembrie 2022, 17:31 Sport 1218
Ion Cuțelaba și Serghei Spivac.  Sursa: Colaj Foto

Pentru prima dată în istoria UFC, doi sportivi din Republica Moldova vor lupta în aceeași gală. Este vorba de Ion Cuțelaba care se va bate cu cu nigerianul Kennedy Nzechukwu și Serghei Spivac, care se va duela cu omul care deține recordul de knock out-uri la categoria grea, Derrick Lewis.

Serghei Spivac, în vârstă de 27 de ani, îl va înfrunta pe veteranul Derrick Lewis în cea mai mare luptă din cariera sa. Moldoveanul va lupta pentru a treia victorie la rând. Această luptă este cap de afiș al turneului UFC Vegas 65.

Ion Cuțelaba, poreclit și Hulk, va participa la unul dintre principalele dueluri ale aceluiași turneu. Rivalul luptătorului de 28 de ani va fi nigerianul Kennedy Nzechukwu.

Main eventul va începe la ora 23:00, ora Moldovei.

Spectatorii moldoveni pot urmări luptele lui Spivac și Cuțelaba pe 18 noiembrie, de la 20.00 ora Chișinăului, exclusiv pe platforma online setantasports.com.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media