Termoelectrica S.A. inițiază procedura de achiziționare a 154 mii de tone de păcură

3 octombrie 2022, 19:14 Economie 91
Termoelectrica.  Sursa: stiri.md

Termoelectrica S.A. anunță despre inițierea procedurii de achiziționare, prin negocieri directe, a păcurii focar M-100, sau echivalentul acesteia, în cantitate de până la 154 mii de tone.

Prin urmare, Termoelectrica S.A. invită agenții economici să participe la procedura de achiziție anunțată.

Negocierile directe se vor desfășura joi, 6 octombrie, ora 10:00, sediul Termoelectrica S.A. cu participarea în calitate de membri ai grupului de lucru reprezentanți ai societății civile și specialiști în domeniul energetic.

Totodată, cu referire la procedura anterioară de achiziție a păcurii, Termoelectrica precizează că a fost contractată o cantitate de 36 de mii de tone de păcură ce urmează a fi furnizată în perioada octombrie – decembrie pe cale ferată și auto, în valoare de 29.468.000 dolari SUA.

Amintim că, tariful pentru energie termică livrată de S.A. „Termoelectrica” se scumpește de la 1 octombrie - 2 854 lei/Gcal.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media