VIDEO/ „Greu, dar nu imposibil”: Echipa Replica Media, printre miile de participanți la Chisinau Big Hearts Marathon, eveniment de susținere a Ucrainei

27 septembrie 2022, 14:56 Sport 130
Replica Media a participat la Chisinău Big Hearts Marathon.  Sursa: Chisinău Big Hearts Marathon/ Facebook
O parte din echipa Replica Media a participat duminică, 25 septembrie, la Chisinău Big Hearts Marathon, unde s-au înregistrat la curse de 10 și 21 de kilometri. Colegii redacției au alergat cot la cot, și-au forțat limitele, dar au fost entuziasmați de reușitele obținute, sugerând că la Maratonul Internațional Chișinău 2023, unii dintre ei, ar putea să-și aleagă o cursă mai lungă decât cea pe care au ales-o în acest an.

Redactorul-șef, Cristian Jardan, care și-a ales traseul de 21 de km pentru prima dată, a spus că a fost „tare greu, dar nu imposibil”.

„Nu-mi vine a crede, sunt totul amorțit”, a adăugat Cristian.

Reportera Alina Frunza, care și-a ales cursa de 10 km, a dat de înțeles că anul viitor ar putea să-și aleagă un alt traseu.

„A fost destul de bine. Întreg traseul a fost unul plin de energie, suporterii au fost foarte bravo și ne-au susținut. A fost apă, fructe. Sunt super-mega entuziasmată. Anul ăsta au fost 10 km, dar sper, la anul, ceva mai mult”, a punctat Alina.

Reporterul Anatol Cibotari, care și-a ales cursa de 21 de km, după ce a finalizat-o, a spus că ar „alerga în continuare.”

„Sună preotul”, a glumit Anatol.

Cameramanul Cristian Straista, care și-a ales traseul de 10 km a precizat că în primii 5 km a crezul că „va muri” de oboseală.

„Primii 5 km am crezul că o să mor, că nu mai ajung la finiș. Mă gândeam deja ce boală să inventez să nu fie rușinos că nu am ajuns până la capăt, dar după ce am ajuns lângă stand-ul de mâncare am fost foarte motivat și am avut destulă energie să ajung primul aici”, a subliniat fotograful.


Amintim că organizatorii celei de-a VIII-a ediție a Maratonului Internațional Chișinău, care s-a desfășurat duminică, 25 septembrie, sub identitatea Chisinău Big Hearts Marathon, au publicat rezultatele curselor la care s-au înscris cei peste 10.000 de participanți.

Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta a fost una specială și a avut o identitate nouă - Chișinău Big Hearts Marathon.

Toți participanții care au ales să alerge au făcut-o în sprijinul Ucrainei, contribuind astfel la reconstrucția orașelor ucrainene.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media