VIDEO/ „Greu, dar nu imposibil”: Echipa Replica Media, printre miile de participanți la Chisinau Big Hearts Marathon, eveniment de susținere a Ucrainei

27 septembrie 2022, 14:56 Sport 79
Replica Media a participat la Chisinău Big Hearts Marathon.  Sursa: Chisinău Big Hearts Marathon/ Facebook
O parte din echipa Replica Media a participat duminică, 25 septembrie, la Chisinău Big Hearts Marathon, unde s-au înregistrat la curse de 10 și 21 de kilometri. Colegii redacției au alergat cot la cot, și-au forțat limitele, dar au fost entuziasmați de reușitele obținute, sugerând că la Maratonul Internațional Chișinău 2023, unii dintre ei, ar putea să-și aleagă o cursă mai lungă decât cea pe care au ales-o în acest an.

Redactorul-șef, Cristian Jardan, care și-a ales traseul de 21 de km pentru prima dată, a spus că a fost „tare greu, dar nu imposibil”.

„Nu-mi vine a crede, sunt totul amorțit”, a adăugat Cristian.

Reportera Alina Frunza, care și-a ales cursa de 10 km, a dat de înțeles că anul viitor ar putea să-și aleagă un alt traseu.

„A fost destul de bine. Întreg traseul a fost unul plin de energie, suporterii au fost foarte bravo și ne-au susținut. A fost apă, fructe. Sunt super-mega entuziasmată. Anul ăsta au fost 10 km, dar sper, la anul, ceva mai mult”, a punctat Alina.

Reporterul Anatol Cibotari, care și-a ales cursa de 21 de km, după ce a finalizat-o, a spus că ar „alerga în continuare.”

„Sună preotul”, a glumit Anatol.

Cameramanul Cristian Straista, care și-a ales traseul de 10 km a precizat că în primii 5 km a crezul că „va muri” de oboseală.

„Primii 5 km am crezul că o să mor, că nu mai ajung la finiș. Mă gândeam deja ce boală să inventez să nu fie rușinos că nu am ajuns până la capăt, dar după ce am ajuns lângă stand-ul de mâncare am fost foarte motivat și am avut destulă energie să ajung primul aici”, a subliniat fotograful.


Amintim că organizatorii celei de-a VIII-a ediție a Maratonului Internațional Chișinău, care s-a desfășurat duminică, 25 septembrie, sub identitatea Chisinău Big Hearts Marathon, au publicat rezultatele curselor la care s-au înscris cei peste 10.000 de participanți.

Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta a fost una specială și a avut o identitate nouă - Chișinău Big Hearts Marathon.

Toți participanții care au ales să alerge au făcut-o în sprijinul Ucrainei, contribuind astfel la reconstrucția orașelor ucrainene.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media