VIDEO/ Accident matinal în capitală. O mașină a Ambasadei Georgiei s-a răsturnat după un impact cu un taxi

6 august 2022, 14:25 Societate 3881
Mașina Ambasadei Georgiei răsturnată.  Sursa: Replica Media

O mașină a Ambasadei Georgiei din Republica Moldova s-a răsturnat în această dimineață după ce s-a ciocnit cu o altă mașină de taxi. Poliția anunță că ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar circumstanțele accdentului urmează a fi stabilite.

La data de 06.08.2022 ora 05:54 în dispeceratul SSTCR mun. Chișinău a parvenit informația 112, precum că la intersectia str.București și P.Movilă s-a produs un accident rutier. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că sunt implicate 2 unități de transport, autoturism Toyota condus de un șofer 19 ani și tot aututurism Toyota ce aparține ambasadei Georgiei condus de un șofer de 30 ani. În urma impactului, autoturismul ambasadei s-a răsturnat. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a comunicat pentru Replica Media Natalia Stati, Șefa Serviciului de Presă al Poliției Capitalei.

Imagini de la accident au fost publicate de jurnalistul Vadim Ungureanu pe canalul său de telegram unde se vede că ambele mașini au suferit daune serioase.
Cristian
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media