Primăria Chișinău îndeamnă locuitorii capitalei să evite deplasările în preajma copacilor, în contextul codului galben de vânt

22 iunie 2022, 09:32 Societate 46
Vânt puternic.  Sursa: noi.md

Primăria Municipiului Chișinău face apel către locutorii și oaspeții capitalei, să dea dovadă de precauție, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale, în contextul avertizării meteorologice de intensificări ale vântului.

Cetățenii sunt îndemnați să evite deplasarea în preajma arborilor bătrâni și a șantierelor de construcție. De asemenea, automobiliștii sunt îndemnați să nu parcheze mașinile sub copaci.

Conform prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea de vând puternic este valabilă pe parcursul zilei de mâine, între orele 06:00-21:00. În intervalul menționat se prevede intensificări ale vântului nord-vestic în rafale până la 15-20 m/s.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media