FOTO/ În loc de Morgenstern, la Chișinău va cânta Filip Kirkorov. Artistul rus deja a sosit în R. Moldova

18 iunie 2022, 09:58 Muzică 1383
Filip Kirkorov.  Sursa: Sergei Vedyashkin / Moskva News Agency

Concertul din Piața Marii Adunări Naționale va avea totuși loc duminică. Însă pe scenă nu va urca rapperul rus Morgenshtern, așa cum s-a anunțat anterior, ci cântărețul Filip Kirkorov. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de activistul Veaceslav Valico. Acesta a menționat că artistul rus nu a venit singur, ci însoțit de cântăreții DAVA și Ivan Dmitrienko.

„Prieteni, am reușit să ținem intriga până la capăt! Și pregătim duminică un concert minunat, din suflet! Tocmai am întâlnit o forță creativă de aterizare condusă de Filip Kirkorov la Aeroportul Chișinău. După cum puteți vedea, a sosit nu singur, ci împreună cu minunații artiști DAVA și Ivan Dmitrienko! Așa că vă aștept pe toți la Chișinău pe 19 iunie, în Piața Adunării Naționale! Va fi mișto! „Tancurile nu se tem de noroi, concertul va avea loc pe orice vreme”, a scris Valico pe pagina sa de Facebook.

Totodată, activistul a postat și o fotografie cu artiștii care au sosit la Aeroportul Internațional Chișinău.

Foto: Veaceslav Valico

Între timp, o scenă instalată în PMAN a fost demontată vineri seara, pe fondul incertitudinilor privind desfășurarea evenimentului. Morgenshtern, care a anunțat zilele trecute că vine la Chișinău, nu a venit deocamdată cu nicio reacție privind anularea concertului.

Directorul de concerte al artistului rus, Vladimir Șavgulidze a declarat joi pentru NewsMaker că desfășurarea concertului lui Morgenshtern la Chișinău este „sub semnul întrebării”. Potrivit acestuia, evenimentul urma să fie dedicat tinerilor, însă în prezent, situația „capătă un context ciudat”.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media