VIDEO/ Orhei: Un adolescent a furat bunuri de peste 190 de mii de lei dintr-o gospodărie din Budăi

28 aprilie 2022, 14:51 Societate 248
Bujuterii furate.  Sursa: captură video

Un adolescent de 17 ani din satul Budăi, raionul Orhei, este bănuit că a furat bunuri de peste 190 de mii de lei din casa unei consătence, care se află peste hotarele țării. Făptașul a fost identificat, iar la domiciliul acestuia procurorii și polițiștii au găsit o parte din obiectele sustrase din casa victimei.

Potrivit Poliției, suspectul ar fi sustras din interiorul casei femeii mai multe bijuterii din aur și argint, ceasuri de mână, două televizoare, sticle cu vin de colecție, dar și alte mărfuri de uz casnic.

La scurt timp bănuitul a fost identificat și escortat la IP Orhei. În urma acțiunilor întreprinse de către polițiști, sub conducerea Procuraturii Orhei, la data de 27 aprilie în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului au fost depistate și ridicate o parte din bunurile declarate ca fiind sustrase.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în scopul acumulării materialului probator pe acest caz.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media