Un om de afaceri din raionul Cahul, găsit mort de către paznic: Și-ar fi pus capăt zilelor

14 februarie 2022, 21:49 Societate 2154
Poliția, nu treceți!.  Sursa: unica.md

Omul de afaceri din Cahul, Ion Ghinda, a fost găsit mort, luni, 14 februarie, în extravilanul satului Colibași, raionul Cahul. Potrivit Inspectoratului de Poliție (IP) Cahul, semne de moarte violentă nu au fost depistate.

„La ora 17:43 a parvenit înștiințare telefonică, în care o persoană a comunicat că un locuitor al satului Colibași, raionul Cahul, s-a strangulat. În urma deplasării la fața locului în componență deplină a grupului operativ, s-a stabilit, că la data de 14 februarie, în jurul orei 16:30, în extravilanul satului Colibași, raionul Cahul, a fost depistat bărbatul strangulat.

Victima a fost găsită de paznicul localității, care a și apelat Serviciul 112.

Bărbatul strangulat, în vârstă de 39 ani, se afla în proprietatea sa privată din extravilanul satului Colibași, raionul Cahul.

„Fiind examinat, semne de moarte violentă nu au fost depistate, doar semne specifice strangulării”, a declarat Cristina Ciobanu pentru Replica Media.

La moment, cadavrul a fost transportat la CML Cahul, pentru examinare amănunțită și stabilirea cauzei decesului.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media