Cauza penală inițiată pe numele TikTokerului care a bătut un tânăr la un club de la Ciocana, trimisă în judecată pe două capete de acuzare

27 ianuarie 2022, 12:25 Justiție 285
Învinuitul în cazul bătăii de la clubul de la Ciocana.  Sursa: capturi video/Ungureanu 112

Cauza penală inițiată pe numele TikTokerului reținut după ce a bătut cu cruzime un tânăr în fața unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de duminică, 2 ianuarie 2022, a fost trimis în judecată, anunță Inspectoratul General de Poliție.

„Urmărirea penală în cazul persoanei care a agresat un tânăr într-un club din sectorul Ciocana al capitalei este finalizată, cauza penală fiind expediată în instanța de judecată pentru examinare în fond, pe ambele capete de acuzare (huliganism și provocarea leziunilor corporale medii)”, precizează IGP.

De precizat că, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, i-a prelungit mandatul de arest cu încă 30 de zile.

Învinuitul, pe nume Alexandru Armaș, în vârstă de 29 de ani, a fost filmat cum lovește cu picioarele un tânăr pe scările unui club de noapte din sectorul Ciocana, în noaptea de 2 ianuarie 2022, iar mai apoi filmarea a fost distribuită pe internet.

Victima, un tânăr de 30 de ani, a ajuns la spital, unde medicii au anunțat poliția.

Tânărul de 30 de ani, a suferit mai multe traumatisme, precum o fractură la picior, contuzii ale feței și ale umărului, precum și excoriații ale feței.

Pe numele bătăușului, un cunoscut tiktoker, a fost deschis un dosar penal pentru „huliganism”, iar pe 4 ianuarie a fost reținut pentru 72 de ore.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media