„Un evident protest electoral”. Reacția Președinției la protestul unui grup de agricultori

1 iulie 2021, 15:33 Agricultură 71
Președinția Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Administrația prezidențială a calificat acțiunea de protest de astăzi, care a avut loc în fața Președinției, drept un „protest electoral”. Totodată, într-un răspuns pentru Replica Media, reprezentanții instituției au menționat că grupul de cetățeni care au protestat „au uitat că Președinția nu este un candidat la alegerile parlamentare”.

„Este un evident protest electoral, organizatorii lui făcându-se a uita că Președinția nu este candidat pentru parlamentare. Trecând peste acest aspect însă, considerăm că problemele agricultorilor sunt motivate și trebuie adresate tocmai celor care le-au creat - și care nu se mai află în clădirea Președinției de la 24 decembrie 2020”, se arată în răspunsul Președinției.

Amintim că astăzi, 1 iulie 2021, mai multe persoane, care susțineau că sunt agricultori, au organizat astăzi un protest în fața Președinției. Acestea au acuzat autoritățile că au acordat bani insuficienți pentru a acoperi pagubele provocate de condițiile meteo din ultima perioadă.

Totodată, au adus câteva lăzi de fructe și legume, pe care le-au așezat pe scările instituției.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media