Primăria Chișinău solicită să fie redeschise teatrele și sălile de concert

21 aprilie 2021, 16:16 Teatru 40
Teatrul Mihai Eminescu.  Sursa: moldovenii.md

Primăria Chișinăului solicită Comisiei pentru Situații Excepționale a R. Moldova, examinarea oportunității reluării evenimentelor culturale în aer liber, cat și reluarea activității sălilor de spectacol (teatre și sălile de concert) sălile de cinema, la o capacitate maximă de 50%, respectând prevederile Instrucțiunii privind măsurile de prevenire și control a infecției COVID—19. Solicitarea a fost făcută la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău.

Alte prevederi ale Deciziei nr. 3 din 21 aprilie 2021 Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău

➡ Se reiterează portul obligatoriu a măștilor de protecție în toate spațiile publice deschise și închise, pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, inclusiv în strada și în transportul public. Masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul.

➡ Se solicită Direcției generale asistență socială și sănătate, împreună cu instituțiile medicale de Asistențî Medicală Primară (Asociațiile Medicale Teritoriale și Centrele de Sănătate din suburbii), mobilizarea deplină pentru imunizarea anti-COVID a tuturor persoanelor și contingentelor incluse în etapa II de vaccinare, inclusiv în zilele de sâmbata si duminică, în dependență de disponibilitatea vaccinurilor.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 246.691.
Replica
publicat de:
Replica Media
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media