Instanța nu a dat curs cererii jurnalistei Nataliei Morari de a fi restabilită în consiliul de administrație al TV8

18 octombrie 2021, 19:58 Societate 247
Natalia Morari.  Sursa: TV8

Magistrații judecătoriei Chișinău nu au dat curs cererii jurnaliste Natalia Morari care a acționat Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, pentru a fi restabilită în calitate de membră a Asociației Obștești Media Alternativă. Informația privind respingerea cererii a fost publicată pe site-ul judecătoriei, pe 18 octombrie 2021.

Tot luni, 18 octombrie, reprezentanții postrului de televiziune TV8 au anunțat că Natalia Morari a acționat Asociația Obștească Media Alternativă în instanță după ce s-a răzgândit în legătură cu cererea privind retragerea sa din asociație ca urmare a dezvăluirilor privind relației sale cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

Natalia Morari a semnat la 20 septembrie anul curent, urmare a unei discuții interne, o cerere de retragere din Asociație, începând cu data de 30 septembrie.

Ulterior, peste o săptămână, pe 27 septembrie, Natalia Morari s-a răzgândit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie.

Amintim că la ănceputul lunii septembrie 2021, cunoscuta jurnalistă și moderatoare de televiziune a recunoscut că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și a anunțat că ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8.

Ulterior, aceasta a prezentat scuze telespectatorilor săi, dar și colegilor de la postul de televiziune TV8. În mesajul său, Morari a menționat că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a făcut declarațiile la timpul potrivit.

Directorul executiv al Asociației ADEPT, Igor Boţan, a fost ales noul președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii TV8, urmare a dezvăluirilor făcute de jurnalistă despre tatăl fiului său.

Ulterior, TV8 a anunțat că retrage definitiv emisiunea „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media