Instanța nu a dat curs cererii jurnalistei Nataliei Morari de a fi restabilită în consiliul de administrație al TV8

18 octombrie 2021, 19:58 Societate 226
Natalia Morari.  Sursa: TV8

Magistrații judecătoriei Chișinău nu au dat curs cererii jurnaliste Natalia Morari care a acționat Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, pentru a fi restabilită în calitate de membră a Asociației Obștești Media Alternativă. Informația privind respingerea cererii a fost publicată pe site-ul judecătoriei, pe 18 octombrie 2021.

Tot luni, 18 octombrie, reprezentanții postrului de televiziune TV8 au anunțat că Natalia Morari a acționat Asociația Obștească Media Alternativă în instanță după ce s-a răzgândit în legătură cu cererea privind retragerea sa din asociație ca urmare a dezvăluirilor privind relației sale cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

Natalia Morari a semnat la 20 septembrie anul curent, urmare a unei discuții interne, o cerere de retragere din Asociație, începând cu data de 30 septembrie.

Ulterior, peste o săptămână, pe 27 septembrie, Natalia Morari s-a răzgândit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie.

Amintim că la ănceputul lunii septembrie 2021, cunoscuta jurnalistă și moderatoare de televiziune a recunoscut că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și a anunțat că ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8.

Ulterior, aceasta a prezentat scuze telespectatorilor săi, dar și colegilor de la postul de televiziune TV8. În mesajul său, Morari a menționat că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a făcut declarațiile la timpul potrivit.

Directorul executiv al Asociației ADEPT, Igor Boţan, a fost ales noul președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, după ce Natalia Morari a anunțat că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii TV8, urmare a dezvăluirilor făcute de jurnalistă despre tatăl fiului său.

Ulterior, TV8 a anunțat că retrage definitiv emisiunea „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media