Peste 125 tone de antiderapant, împrăștiat pe drumurile naționale

12 ianuarie 2022, 09:52 Auto 34
Drumuri/ASD.  Sursa: www.asd.md

Lucrări de patrulare și combatere a lunecușului au fost efectuate, în noaptea zilei de 12 ianuarie, în zonele Nord și Centru, informează Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

În procesul tehnologic au fost antrenate:

✓ utilaje speciale – 12 (unități);

✓ material antiderapant – 125,9 (tone);

✓ muncitori rutierii – 14 (persoane).

„În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale”, se arată în nota informativă a ASD.

ASD atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media