Poliția de Frontieră informează despre prezența unui flux majorat și continuu în mai multe puncte de trecere a frontierei

27 februarie 2022, 10:42 Societate 198
Refugiați.  Sursa: border.gov.md

Poliția de Frontieră informează despre prezența unui flux majorat și continuu în mai multe puncte de trecere a frontierei. La intrarea în Republica Moldova se mențin rânduri la PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, PTF Basarabeasca – Serpniovo, PTF Giurgiulești-Reni, PTF Otaci-Moghilev-Podolsk, PTF Criva-Mamaliga.

La ieșirea din Republica Moldova este trafic intensiv la PTF Costești – Stânca, PTF Giurgiulești-Galați.

În ultimele 12 ore, polițiștii de frontieră au consemnat 20 444 traversări persoane, dintre care un număr de 9 611 traversări la frontiera cu Ucraina și alte 10 576 la granița cu România.

Cele mai multe traversări au fost ai cetățenilor străini – 17 130, cu precădere a cetățenilor Ucrainei – 12 200.

Orele de vârf, în care s-a atestat un aflux de călători, au fost între 21:00 și 03:00.

Amintim că la frontieră cu România și-a extins programul de lucru PTF Lipcani-Rădăuți-Prut, î regim permanent, iar la frontieră cu Ucraina se circulă lejer prin PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani. Alegeți aceste puncte de trecere a frontierei!

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media