România: Doi hoţi au sechestrat o femeie și pe nepoții ei ca să o forțeze să le dea o rețetă secretă de mici

21 decembrie 2022, 09:40 România 225
Mici.  Sursa: micidici.ca

Caz incredibil în Hunedoara, România, unde o pensionară a fost legată de mâini și de picioare, alături de cei doi nepoți ai săi, de niște hoți care voiau să afle o rețetă de mici, iar în final au plecat cu 37 000 de lei românești (circa 154 800 lei), mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. Poliţiştii din Hunedoara i-au arestat, în urma unor percheziţii, pe cei doi suspcți, de 31 şi 33 de ani, la câteva luni după comiterea faptei.

Potrivit Ziarului de Iași, poliţiştii din Hunedoara au făcut luni, 19 decembrie, cinci percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, de 31 şi 33 de ani banuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 03 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuinţa lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al IPJ Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, ancheta s-a desfăşurat cu dificultate, deoarece cei doi tâlhari aveau feţele acoperite cu cagule în momentul atacului.

După ce au fost identificaţi, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit presei locale, în momentul atacului, cei doi bărbaţi ar fi cerut familiei atacate, reţeta de mici pe care o foloseşte în afacerea pe care o are cu carne şi mezeluri.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media