Vernisajul Vinului revine după o pauză de doi ani: Fii parte a „Magiei Vinului Divin” în cadrul unei ediții jubiliare

5 decembrie 2022, 21:55 Vinurile Moldovei 306
Ziua Vinului.  Sursa: Replica Media

Cea de-a XVIII-a ediție a Vernisajului Vinului, evenimentul dedicat spumantelor și vinurilor alese, divinurilor de calitate, care au fost premiate la cele mai importante concursuri internaționale, revine în 2022 după o pauză de doi ani.

Evenimentul cu genericul „Magia Vinului Divin” care va avea loc vineri, 9 decembrie, va aduna în acest an peste 60 de producători locali sub egida brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

„Vernisajul Vinului revine, după o pauză de 2 ani, cu o ediție jubilară și cu multe noutăți surprinzătoare, vinuri de calitate prezentate într-o atmosferă efervescentă. (...) Vei avea posibilitatea să te delectezi cu cele mai apreciate vinuri, să descoperi noutățile sezonului și să te bucuri de atmosfera deosebită”, se arată în anunțul organizatorilor.

Biletele pentru Vernisajul Vinului sunt disponibile AICI.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media