Deputații se vor întruni joi în ședință plenară: Urmează să examineze, în lectură finală, politica fiscală și vamală pentru anul 2023

28 decembrie 2022, 17:52 Politică 130
Parlamentul Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Ordinea de zi a ultimei ședințe plenare a Parlamentului din anul curent a fost completată cu mai multe subiecte propuse de comisiile permanente. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, la ședința de astăzi, suplimentul la ordinea de zi.

Deputații urmează să examineze, în lectură finală, politica fiscală și vamală pentru anul 2023.

În lectura a doua vor fi discutate proiectul de modificare a Regulamentului Parlamentului, proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea dopajului în sport și proiectul de modificare a Legii cu privire la Banca Națională.

Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează examinarea, în prima lectură, a proiectului de modificare a mai multor acte normative privind regimul străinilor, acordarea facilităților fiscale și vamale la importul și livrările de mărfuri și servicii destinate implementării proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

Ultima ședință plenară a Parlamentului va avea loc joi, 29 decembrie, începând cu ora 10:00.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media