FOTO/ MAEIE: Doi dintre moldovenii implicați în accidentul din județul Suceava sunt în stare instabilă

1 septembrie 2021, 13:47 Diaspora 363
Accident la Suceava, în care au fost răniți cinci moldoveni.  Sursa: ISU Suceava

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță că s-a autosesizat în legătură cu accidentul din în județul Suceava, România, produs în această dimineață, în urma căruia au fost răniți cinci cetățeni ai Republicii Moldova. În acest context, MAEIE precizează că toți cinci moldoveni au fost internați la un spital din apropiere cu mai multe traumatisme, doi dintre aceștia fiind în stare gravă și că reprezentanții oficiului consular încearcă să obțină mai multe informații despre accident de la autoritățile locale.

„Accidentul s-a produs în localitatea Poiana Stampei, iar din informațiile comunicate de autoritățile locale la bordul microbuzului implicat în accident se aflau cinci persoane - cetățeni ai Republicii Moldova. Toate persoanele au suferit diferite politraumatisme, fiind internați la Spitalul Județean Bistrița. Dintre acestea, două persoane se află în stare instabilă”, spun reprezentanții MAEIE.

Totodată, ministerul informează că reprezentanții oficiului consular sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare.

Cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Amintim că în dimineața zilei de 1 septembrie 2021, un microbuz cu cinci cetățeni moldoveni la bord a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava, România.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, precum și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul echipajelor sucevene au intervenit și două ambulanțe (una SMURD și una SAJ) din județul Bistrița-Năsăud, arată informațiile furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accidentul s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu un tir.

foto: ISU Suceava


foto: ISU Suceava


foto: ISU Suceava

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media