Directorul Agenției Moldsilva a demisionat la șapte luni după ce a fost numit în funcție

2 iunie 2022, 09:54 Societate 462
Vadim Stîngaci.  Sursa: moldsilva.gov.md

Directorul Agenției „Moldsilva”, Vadim Stîngaci, și-a dat demisia din funcția de director al instituției, informează Ziarul de Gardă. Potrivit sursei, Stîngaci a depus cererea de demisie săptămâna trecută din motive personale.

„Motivul este personal. Nu are nicio legătură, nu există nicio presiune. Cererea de demisie am depus-o săptămâna trecută și a fost acceptată ”, a declarat Stîngaci pentru ZDG.

Solicitat de Replica Media, purtătorul de cuvânt al Ministerului Mediului, Vladimir Madan, a confirmat informația, menționând că astăzi este ultima zi de muncă a directorului Agenției.

„Cererea de demisie a fost acceptată și astăzi este ultima lui zi de muncă. Urmează să fie organizat un nou concurs”, a declarat Vladimir Madan.

Totodată, reprezentantul ministerului a spus că nu este clar deocamdată cine va asigura interimatul funcției. La Moldsilva sunt doi adjuncți - Poverjuc Dorin și Covali Victoria.

Vadim Stîngaci a fost desemnat câștigătorul concursului pentru funcția de director al Agenției Moldsilva la 2 noiembrie 2022.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media