Unui cetățean al Turciei i-a fost refuzată intrarea în R. Moldova, după ce a prezentat un act falsificat la frontieră

2 octombrie 2022, 13:00 Societate 188
Aeroportul Internațional Chisinau.  Sursa: Replica Media

Polițiștii de frontieră au refuzat intrarea în Republica Moldova unui tânăr din Turcia, care a prezentat la controlul pașapoartelor de la Aeroportul Internațional Chișinău un permis de ședere cu semne evidente de falsificare. Bărbatul a fost nevoit să plece înapoi de unde a venit.

Potrivit Poliției de Frontieră, tânărul de 26 de ani a sosit la Chișinău cu o cursă Istanbul – Chișinău care a aterizat la ora 03:20.

În cadrul controlului de specialitate, polițistul de frontieră a avut bănuieli rezonabile asupra scopului vizitei în Republica Moldova și a luat decizia de a extinde verificările.

Ca urmare, asupra tânărului din Turcia a fost descoperit permisul de ședere, care ar fi fost emis de autoritățile din Lituania. Actul prezenta indici clari de falsificare.

Permisul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei, iar străinului i-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media