Unui cetățean al Turciei i-a fost refuzată intrarea în R. Moldova, după ce a prezentat un act falsificat la frontieră

2 octombrie 2022, 13:00 Societate 269
Aeroportul Internațional Chisinau.  Sursa: Replica Media

Polițiștii de frontieră au refuzat intrarea în Republica Moldova unui tânăr din Turcia, care a prezentat la controlul pașapoartelor de la Aeroportul Internațional Chișinău un permis de ședere cu semne evidente de falsificare. Bărbatul a fost nevoit să plece înapoi de unde a venit.

Potrivit Poliției de Frontieră, tânărul de 26 de ani a sosit la Chișinău cu o cursă Istanbul – Chișinău care a aterizat la ora 03:20.

În cadrul controlului de specialitate, polițistul de frontieră a avut bănuieli rezonabile asupra scopului vizitei în Republica Moldova și a luat decizia de a extinde verificările.

Ca urmare, asupra tânărului din Turcia a fost descoperit permisul de ședere, care ar fi fost emis de autoritățile din Lituania. Actul prezenta indici clari de falsificare.

Permisul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei, iar străinului i-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media