Lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului: Peste 700 tone de material antiderapant, împrăștiat pe drumurile naționale

30 decembrie 2021, 09:13 Auto 76
Lucrări de deszăpezire.  Sursa: www.asd.md

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) informează că pe parcursul nopții de 30 decembrie, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale.

În procesul tehnologic au fost antrenate:

✓ utilaje speciale – 92 (unități);

✓ material antiderapant – 739 (tone);

✓ muncitori rutieri – 133 (persoane).

„În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale”, se arată în comunicatul ASD.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

ASD atenționează că în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media