Astăzi se vor aprinde luminițele Târgului de Crăciun, organizat de Guvern: Programul artistic

24 decembrie 2021, 09:00 Cultură 174
Târgul de Crăciun/simbol.  Sursa: Radio Chișinău

Luminițele târgului de Crăciun, organizat de Guvern, se vor aprinde astăzi, 24 decembrie 2021, în scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”.

„Târgul de Crăciun” își va întâmpina oaspeții cu o atmosferă de sărbătoare, creată de mii de luminițe. Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement, iar copii vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun.

Mai mulți bucătari profesioniști vor pregăti diferite delicii culinare, iar meșterii populari își vor expune și vinde creațiile.

Pe lângă tradiționalul Târg de Crăciun, din centrul capitalei, simultan, vor avea loc concerte în mai multe raioane ale țării, iar programul artistic „Povestea de iarnă”, ediția II-a cu Lupii lui Calancea, surorile Osoianu și Guz va răsuna în orfelinate și centre de plasament din mai multe sate și orașe ale țării.

Programul evenimentelor artistice, dedicat sărbătorilor de Crăciun se va încheia pe 9 ianuarie, odată cu închiderea Târgului de Crăciun. Târgul va fi deschis zilnic, de la ora 10:00 până la ora 22:00.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media