România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic: Republica Moldova în zona roșie

21 ianuarie 2022, 19:22 România 81
România/Imagine simbol.  Sursa: timesofindia.indiatimes.com

Republica Moldova este în zona roșie pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit hotărârii din 21 ianuarie a Comitetului Național pentru Situații de Urgență din România. La intrarea în România, sunt scutiți de carantină doar cei care au schema completă de vaccinare anti COVID-19 sau au trecut prin boală în ultimele 180 de zile și care au un test PCR făcut cu cel mult 48 de ore înainte de trecerea frontierei, transmite IPN.

Cu o incidență de 3,0 cazuri de îmbolnăvire la o mie de locuitori, Republica Moldova ocupă ultima poziție din zona roșie pe lista Comitetului Național pentru Situații de Urgență, publicată de Agerpres. În zona roșie se regăsesc Irlanda (58,7 cazuri/1000 de locuitori), Franța (55,6), Danemarca (51,5), Muntenegru (49,2), Portugalia (45,9) și altele.

În zona galbenă au fost incluse țări ca Federația Rusă (1,9), Ucraina (1,9), Belarus (1,6) și altele. În zona verde sunt Armenia (0,9), Kârgâzstan (0,9), Azerbaidjan (0,8) și altele.

Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media