FOTO/ La Chișinău va avea loc cea de-a 4-a ediție a celui mai mare show de stand-up din Moldova - "NU FILMA BL*A"

22 iunie 2021, 16:27 Divertisment 386
Stand-up la Draft.  Sursa: NU FILMA BL*A

Pe 25 iunie va avea loc a 4-a ediție a show-ului de stand-up "NU FILMA BL*A", cel mai mare show de stand-up din Republica Moldova. Este organizat de către canalul "NU FILMA BL*A" in parteneriat cu Berăria Draft, la Digital Park, pe 25 iunie, ora 20:00.

Programul evenimentului este constituit dintr-un mix de stand-up autohton in limba română, și interpreți emerging autohtoni.

La eveniment vor participa cei 3 stand-uperi rezidenti "Nu Filma Blea" Dragoș Munteanu, Irinn Bivol și Cristi Poseletchi. Alți doi vor fi selectați la Microfonul Deschis, eveniment organizat pe 24 iunie la Draft Centru, la fel de "NU FILMA BL*A".Totodată, pe scenă vor urca cu recitaluri Kapushon, Tatuni, Satoshi, Murmur de izvar și Misha Bird.Orrganizatorii anunță că acest eveniment este pe baza de intrare liberă, cu condiția de consum in timpul evenimentului in valoare de 100 de lei, contravaloarea unui tichet de consum cumpărat la intrare.In locație vor fi doi vendori: Draft - asigură berea, și Black Star Burger care asigura mâncarea.
Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media