Ceremonie cu scandal la Miss World 2021. Cine e cea mai frumoasă femeie din lume

17 martie 2022, 21:01 Lifestyle 311
Karolina Bielawska.  Sursa: plejada.pl

Cu o întârziere de trei luni, cauzată de pandemia cu coronavirus, concursul de frumusețe Miss World 2021 și-a desemnat câștigătoarea miercuri, 16 martie, într-o gală controversată desfășurată în Puerto Rico, scrie ziare.com.

Poloneza Karolina Bielawska a câștigat coroana Miss World 2021, la Coca-Cola Music Hall din San Juan, Puerto Rico, celelalte două ocupante ale podiumului fiind americanca Shree Saini și una dintre marile favorite înaintea competiției, Olivia Yace din Coasta de Fildeș.

„Când mi-am auzit numele, am fost surprinsă, încă nu-mi vine să cred, mă simt onorată”, a spus Bielawska după ce a fost încoronată de jamaicana Toni-Ann Singh, care a câștigat ediția din 2019.

Finala concursului a stârnit însă controverse și chiar fluierături din partea publicului, pe fondul nemulțumirii legate de faptul că premiile oferite la Miss World 2021 le-au ocolit pe concurentele din America Latină.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media