Vicepreședintele Comisiei Europene ar putea efectua o vizită în R. Moldova, pe fondul crizei de securitate din regiune

28 februarie 2022, 16:10 Politică 165
Șefa statului, Maia Sandu și vicepreședintele Comisiei Europene, Josep Borrell.  Sursa: presedintie.md

Înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședintele Comisiei Europene, Josep Borrell anunță că ar putea efectua o vizită în R. Moldova, în următoarele zile, pe fondul războiului din Ucraina.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Comisiei Europene în cadrul reuniunii de urgență a miniștrilor apărării din UE.

De asemenea, prim-ministra R. Moldova, Natalia Gavrilița, a confirmat această intenție al lui Josep Borrell de efectuare a vizitei oficiale în R. Moldova.

După ce Vladimir Zelenski a reiterat astăzi apelul său către Uniunea Europeană pentru aderarea imediată a Ucrainei în cadrul unei noi proceduri speciale și rapide, șeful diplomației europene, Josep Borell, a menționat că procesul va dura, în orice caz, „ani de zile.” Declarația a fost făcută înainte de începerea reuniunii miniștrilor apărării din UE.

Toate știrile despre evenimentele legate de războiul din Ucraina, le găsiți în live-text-ul „Război în Ucraina. Ziua a cincea

LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie și 27 februarie.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media