Mai multe centre multifuncționale din țară vor activa în regim extins începând cu 1 martie

1 martie 2022, 12:16 Societate 208
Agenția Servicii Publice (ASP).  Sursa: www.asp.gov.md

Agenţia Servicii Publice (ASP) anunţă că, începând cu 1 martie, prestarea serviciilor de eliberare a actelor de identitate și stare civilă va fi realizată de unele centre multifuncționale ale instituției după un program extins.

Astfel, următoarele subdiviziuni ale ASP vor activa de luni până sâmbătă, având următorul program:

„Atenționăm, că serviciile se prestează conform programării prealabileopen_in_new. Concomitent, deservirea solicitanților se va face după principiul rândului ordinar, în limita disponibilității subdiviziunilor teritoriale ale ASP. În cazul audienței cetățenilor din rândul ordinar se acordă prioritate solicitanţilor de servicii în regim de urgenţă. Audierea cetățenilor se desfășoară fără întrerupere la pauză de masă și se va face până la ultimul solicitant”, potrivit comuncatului emis de ASP.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului (14 909) și pagina web a instituției.

Pentru orice informație suplimentară ASp e disponibilă prin e-mail: [email protected], [email protected], precum și pagina de Facebook a ASPopen_in_new.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media