VIDEO/ FOTO/ Maia Sandu a vizitat suburbiile Kievului - Borodianka, Irpin și Bucha - distruse de invazia rusă

27 iunie 2022, 13:31 Politică 159
Maia Sandu a vizitat suburbiile Kievului, distruse de invazia rusă. 27 iunie 2022.  Sursa: Presedintia.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a sosit astăzi, 27 iunie, în capitala Uncrainei. În cadrul vizitei sale, șefa statului a vizitat suburbiile Kievului care au avut cel mai mult de suferit în urma invaziei ruse: Bucea, Irpin și Borodeanka.

Primele imagini cu Maia Sandu au fost publicate de Guvernatorul regiunii Kiev, Oleksiy Kuleba. În imagini apare și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale de la Chișinău, Andrei Spînu.

„Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a sosit în regiunea Kiev. Ea a vizitat Borodianka, Bucha și Irpin pentru a vedea cu ochii săi consecințele ocupației ruse a teritoriilor ucrainene”, a scris Kuleba.

Imaginile au fost publicate, ulterior, și de Președinția Republicii Moldova.


Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev. Potrivit unei note emis de Președinție, pe parcursul zilei, șefa statului va vizita localitățile Borodeanka, Bucha și Irpen, și va avea o întrevedere cu Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy.

Amintim că și președintele Parlamentului, Igor Grosu, și deputatul Lilian Carp a mers într-o vizită oficială în Ucraina, la invitația omologului său de la Kiev, Ruslan Stefanciuk.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media