VIDEO/ Andrei Serjant, un tânăr din Chișinău, i-a făcut să plângă pe jurații de la SuperStar România. Carla's Dreams: „De la începutul audițiilor, eu mai mândru nu m-am simțit”

26 septembrie 2021, 14:03 Lifestyle 6508
Andrei Serjant.  Sursa: captură video/ youtube.com

Andrei Serjant, un tânăr din Chișinău, în vârstă de 21 de ani, a sensibilizat până la lacrimi juriul de la emisiunea „SuperStar România”, difuzată pe Pro TV. Inițial jurații au remarcat timbrul special al băiatului, care s-a prezentat ca fiind un artist de stradă ce cântă prin subteranele din capitala Republicii Moldova, explicând că această activitate este dificilă, deoarece „depinde de timpul de afară.”

Andrei a ales să interpreteze piesa Zombie de la The Cranberries, iar la primele versuri a fost remarcat de juratul Marius Moga, care a observat că „băiatul sună bine, zici că e în studio”.

La finalul interpretării, Andrei a avut parte doar de cuvinte de laudă.

„Ceea ce auzeam părea înregistrat, terminat. Nu ai nicio greșeală, s-a rupt coarda, dă-i înainte. Ești artist, mă Andrei și nu doar de stradă. Locul tău trebuie să evoluezi de la stradă în platou, din platou la concerte în săli și de la concerte în săli la cele în aer liber, te văd reușind, să știi”, i-a spus Marius Moga.

„Ție ți-a ieșit excepțional și cu o coardă ruptă, și cu emoție”, a subliniat Smiley.

Andrei a ținut să spună că este obișnuit să cânte la chitară cu coardele rupte, deoarece uneori cânta și la trei coarde.

„Se rupeau și nu aveam bani să mă duc să-mi cumpăr un set nou”, spune el.

Marius Moga i-a replicat că „va veni o vreme în viața ta când o să ai numai chitări pe pereți”.

„Ești inspirațional”, i-a spus Smiley.

„Andrei, nu știu dacă tu îți imaginezi ce ne-ai oferit tu nouă în seara asta. Pe lângă faptul că ai cântat frumos, ești un om de care avem nevoie”, a punctat Raluka.

„De la începutul audițiilor, eu mai mândru nu m-am simțit, pentru că drumul meu a început de acolo de unde începe al tău acum. Ai reprezentat orașul cu demnitate și cu frumusețe, te felicit pentru asta”, a subliniat Carla's Dreams.

O altă tânără care a cucerit juriul din România este Daniela Bejan, în vârstă de 20 de ani și originară din satul Oxentea, raionul Dubăsari. Tânăra a interpretat piesa franceză „Sous le ciel de Paris” și se pare că a făcut-o genial, fapt ce l-a făcut pe Carla’s Dreams să plângă.

La 10 septembrie, a fost premiera primului sezon al emisiunii „SuperStar România”. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații care caută acel concurent care merită să devină următorul star al României, dar și să câștige un premiu extraordinar - un milion de lei.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media