VIDEO/ Adele a lansat „Easy on Me”, prima ei piesă după cinci ani de pauză. Videoclipul a acumulat peste 16 milioane de vizualizări în doar 9 ore

15 octombrie 2021, 11:38 Muzică 289
Adele.  Sursa: www.nme.com

După o pauză de cinci ani de la ultima ei melodie, Adele a lansat piesa „Easy on Me”, o baladă emoționantă care reflectă modul în care a crescut de-a lungul anilor, scrie The Hollywood Reporter.

Videoclipul o prezintă pe vedeta pop care lasă în urmă o casă veche și conduce prin țară ascultând melodia ei pe o casetă.

La nouă ore de la lansare, piesa a adunat 16.351.949 de vizualizări pe Youtube.

Piesa este primul single de pe viitorul ei album, intitulat „30”, care va fi lansat pe 19 noiembrie.

„Când am scris piesa, prietenul meu a venit cu o sticlă de vin și mâncare pentru a lua masa împreună și pentru a mă înveseli. Prietenul meu înțelept, care dă întotdeauna cele mai bune sfaturi ...Prietenul care stătea treaz toată noaptea și mă ținea de mână în timp ce plângeam neîncetat fără să știu de ce ”, a scris ea.

„De atunci mi-am reconstruit cu grijă casa și inima, iar acest album povestește această perioadă. Casa e acolo unde e și inima”, a adăugat Adele.

Albumul anterior al lui Adele, „25”, a fost lansat în 2015 și a câștigat titlul de „Albumul anului”, la Premiile Grammy din 2017. Același premiu i-a fost oferit și pentru albumul intitulat „21”.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media