Locomotiva trenului Chișinău-Iași, cuprinsă de fum la stația de la Sipoteni. Pasagerii au fost evacuați

8 decembrie 2022, 11:49 Societate 308
Trenul Iași Chișinău, cuprins de fum.  Sursa: Replica Media

Trenul Chișinău-Iași s-a defectat în această dimineața în timp ce se deplasa spre România. Un cititor a expediat o fotografie la redacția Replica Media, spunând că din locomotivă a început să iasă fum în timp ce trenul staționa la stația din satul Sipoteni, raionul Călărași, iar din acest motiv toți pasagerii au fost scoși din vagoane.

Purtătorul de cuvânt al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei”, Dumitru Prohnițchi, a confirmat informațiile despre incident. El a declarat pentru Replica Media că trenul s-a defectat din cauza unor deficiențe tehnice apărute în secțiunea motorului, însă a exclus orice pericol pentru pasageri.

Incidentul a avut loc la stația Sipoteni. La bord erau 40 de pasageri, toții fiind evacuați, a precizat Prohnițchi.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al CFM a adăugat că trenul nu va ajunge astăzi la destinație, iar prețul biletelor ar putea fi întors. Mai mult, pasagerii vor fi transportați până în orașul Ungheni unde ar putea continua călătoria spre Iași.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media