FOTO/ Accident la Florești cu implicarea unui microbuz cu pasageri, soldat cu șase răniți

8 decembrie 2022, 13:58 Societate 2284
Accident la Gura Căinarului.  Sursa: IP Florești

Astăzi dimineață, pe traseul Bălți-Rîbnița, în apropiere de localitatea Gura Căinarului din raionul Florești, a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane traumatizate. Potrivit informațiilor preliminare, un șofer a ieșit la o depășire fără să se asigure, în condiții de ceață densă, și a lovit frontal un microbuz cu pasageri. În rezultatul impactului, ambii șoferi și patru pasageri au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital.

„La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că, șoferul unui automobil de marca Volkswagen, cu vârsta de 63 de ani, nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, iar din cauza vizibilității reduse nu a putut reveni pe bandă și s-a izbit cu mașina frontal cu un microbuz de marca Mercedes, care se deplasa regulamentar pe banda de sens opus, fiind condus de un bărbat de 64 de ani”, se arată în nota informativă a Poliției.

Oamenii legii spun că microbuzul implicat în accident aveala bord „mai mulți pasageri” - angajați ai unei întreprinderi din Bălți.

În urma impactului, cinci persoane din microbuz, inclusiv șoferul, dar și conducătorul Volkswagen-ului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul raional Florești.


În context, Poliția reamintește că din cauza ceții dense se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din țară, nivelul de vizibilitate fiind foarte redus, fapt care duce la riscul producerii de accidente rutiere.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media