DOC/ Președinta Maia Sandu a semnat decretul de constituire a Comisiei pentru elaborarea strategiei securității naționale. Componența acesteia

6 decembrie 2022, 14:18 Politică 195
Maia Sandu.  Sursa: Replica Media

Președinta Maia Sandu a semnat Decretul privind constituirea Comisiei pentru elaborarea strategiei securității naționale. Potrivit actului, din componența acesteia vor face parte consilierul prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, Dorin Recean, șeful Serviciului Suprem de Securitate (SIS), Ștefan Țîbuleac, miniștrii și reprezentați ai ONG-urilor.

Președintele comisiei este consilierul prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, Dorin Recean.

Potrivit actului semnat de șefa statului, Comisia va efectua analiza comprehensivă a sectorului de securitate și va elabora proiectul Strategiei securității naționale a Republicii Moldova și va crea grupuri de lucru interdepartamentale și va antrena în activitatea sa experți din cadrul organizațiilor neguvernamentale/internaționale care vor acorda asistență necesară Comisiei.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media