Tragedie la Orhei. Un băiat de 16 ani a fost strivit mortal de o poartă de fotbal de pe stadionul școlii din Seliște

18 ianuarie 2023, 21:56 Societate 7208
Minor, strivit de o poartă de fotbal la Seliște, Orhei.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

Tragedie într-o familie din satul Seliște, Orhei, unde un minor de 16 ani a decedat, strivit de o poartă de pe teritoriul stadionului școlii. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, anunță Poliția Națională. Băiatul ar fi urcat pe construcția metalică pentru a face poze, iar structura, care nu era fixată corespunzător, s-a desprins și l-a strivit mortal pe acesta.

Potrivit oamenilor legii, băiatul de 16 ani se afla împreună cu alți minori pe stadionul de pe teritoriul școlii din satul Seliște raionul Orhei.

Din declarațiile minorilor aflați la fața locului, s-a stabilit preliminar că victima a dorit să facă niște poze pentru rețelele de socializare și a urcat pe poarta metalică, instalată pe terenul de fotbal al școlii.

Construcția nu era fixată și a căzut peste acesta. În urma traumatismelor, minorul a decedat pe loc.

În prezent, conducerea Inspectoratului de Poliție Orhei împreună cu un grup de documentare se află la fața locului și investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media