Tragedie la Orhei. Un băiat de 16 ani a fost strivit mortal de o poartă de fotbal de pe stadionul școlii din Seliște

18 ianuarie 2023, 21:56 Societate 7212
Minor, strivit de o poartă de fotbal la Seliște, Orhei.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

Tragedie într-o familie din satul Seliște, Orhei, unde un minor de 16 ani a decedat, strivit de o poartă de pe teritoriul stadionului școlii. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, anunță Poliția Națională. Băiatul ar fi urcat pe construcția metalică pentru a face poze, iar structura, care nu era fixată corespunzător, s-a desprins și l-a strivit mortal pe acesta.

Potrivit oamenilor legii, băiatul de 16 ani se afla împreună cu alți minori pe stadionul de pe teritoriul școlii din satul Seliște raionul Orhei.

Din declarațiile minorilor aflați la fața locului, s-a stabilit preliminar că victima a dorit să facă niște poze pentru rețelele de socializare și a urcat pe poarta metalică, instalată pe terenul de fotbal al școlii.

Construcția nu era fixată și a căzut peste acesta. În urma traumatismelor, minorul a decedat pe loc.

În prezent, conducerea Inspectoratului de Poliție Orhei împreună cu un grup de documentare se află la fața locului și investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media