VIDEO/ Un minor din Criuleni, condamnat în 2022 pentru trecerea ilegală a frontierei, reținut: Anterior, tânărul a ajuns în fața magistraților pentru tentativă de viol și furt

27 ianuarie 2023, 11:36 Justiție 1919
Un minor din Criuleni, condamnat în 2022 pentru trecerea ilegală a frontierei, reținut.  Sursa: politia.md

Polițiștii din Criuleni au reținut un minor de 17 de ani, locuitor al satului Cimișeni din raionul Criuleni, care în anul 2022 a fost condamnat de instanța de judecată din Ungheni la 1 an și 2 luni privațiune de libertate, pentru comiterea infracțiunii de trecerea ilegală a frontierei de Stat.

Minorul a fost condamnat anterior pentru comiterea unei tentative de viol și a unui furt, executarea pedepsei fiind suspendată condiționat pe un termen de probă.

La moment, de către polițiști sunt înfăptuite acțiuni procesuale în vederea punerii în executare a sentinței de judecată și escortarea minorului la Instituția penitenciară.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media