VIDEO/ Un minor din Criuleni, condamnat în 2022 pentru trecerea ilegală a frontierei, reținut: Anterior, tânărul a ajuns în fața magistraților pentru tentativă de viol și furt

27 ianuarie 2023, 11:36 Justiție 1858
Un minor din Criuleni, condamnat în 2022 pentru trecerea ilegală a frontierei, reținut.  Sursa: politia.md

Polițiștii din Criuleni au reținut un minor de 17 de ani, locuitor al satului Cimișeni din raionul Criuleni, care în anul 2022 a fost condamnat de instanța de judecată din Ungheni la 1 an și 2 luni privațiune de libertate, pentru comiterea infracțiunii de trecerea ilegală a frontierei de Stat.

Minorul a fost condamnat anterior pentru comiterea unei tentative de viol și a unui furt, executarea pedepsei fiind suspendată condiționat pe un termen de probă.

La moment, de către polițiști sunt înfăptuite acțiuni procesuale în vederea punerii în executare a sentinței de judecată și escortarea minorului la Instituția penitenciară.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media