Tânărul găsit fără suflare duminică în apartamentul din centrul capitalei este actorul de teatru Ștefan Bouroșu

23 ianuarie 2023, 12:37 Teatru 1796
Ștefan Bouroșu.  Sursa: Facebook

Actorul Teatrului Național Eugène Ionesco, Ștefan Bouroșu, este tânărul găsit duminică fără viață în apartamentul de pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală, unde locuia cu chirie. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către surse din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, dar și de mai mulți colegi și prieteni ai artistului, care au publicat pe rețelele de socializare mesaje de rămas bun.

Actrița Olesea Sfeclă a scris printre primii despre trecerea în neființă a colegului său de scenă.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!” a transmis artista, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Un mesaj de rămas bun a postat și poeta Ioana Isac.


De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul ... Probabil ca nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

Amintim că tânărul actor, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort duminică după-amiază, 22 ianuarie, într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. Cel care a alertat autoritățile a fost tatăl său, care nu putea lua legătură cu acesta de mai multe zile.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media