UPDATE/ Toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina și-au reluat activitatea; La PTF Palanca aglomerația de mașini se menține

22 ianuarie 2023, 14:54 Societate 121
Aglomerație de mașini la PTF Palanca.  Sursa: IGPF

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova (IGPF) anunță că activitatea punctelor de trecere a frontierei moldo-ucrainene a fost reluată, după mai multe ore de sistare din cauza unor defecțiuni la Baza de date la Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei. Totodată, IGPF informează că la PTF Palanca se menține în continuare trafic intensiv, pe ambele direcții de trecere.

UPDATE/ Poliția de Frontieră informează că toate punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene și-au reluat activitatea. Totodată, aglomerația de la PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe se menține, de aceea poliția de frontieră recomandă călătorilor să opteze din timp și pentru punctele de trecere a frontierei din apropiere.

Știrea inițială: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova anunță că activitatea punctelor de trecere a frontierei moldo-ucrainene a fost sistată temporar astăzi, 22 ianuarie, din cauza unor defecțiuni la Baza de date la Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei.

În prezent, se atestă trafic intensiv la PTF Palanca, pe ambele direcții de trecere.Potrivit IGPF, la această oră se atestă trafic intensiv în PTF Palanca, unde mai multe mijloace de transport sunt în așteptare pe ambele direcții de deplasare.

Poliția de frontieră îndeamnă călătorii să prezinte înțelegere și calm față de situația creată și dă asigurări că specialiștii lucrează pentru înlăturarea deficiențelor și reluarea în regim normal a activității punctelor de trecere a frontierei.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media